uw vertrouwde partner

Bij De Installatie Gasten hebben we een duidelijke missie en visie die de kern vormen van ons bedrijf. We streven ernaar om hoogwaardige installaties te leveren en uitstekende service te bieden aan al onze klanten. Ontdek onze missie en visie en leer ons beter kennen.

onze kwaliteit,
uw comfort

De Installatie Gasten

Bij De Installatie Gasten streven we ernaar om uw betrouwbare partner te zijn op het gebied van installatietechniek. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van het leveren van kwalitatieve installaties tot het bieden van betrouwbare service en onderhoud. We willen een positieve impact hebben op het werk- en woonleven van onze klanten door te zorgen voor comfortabele en energie-efficiënte omgevingen.

benieuwd naar onze diensten?

airconditioning

houd het hoofd koel, waar u ook bent

Onze experts zijn gespecialiseerd in het installeren en aansluiten van airconditioningssystemen die zorgen voor optimale verkoeling, ongeacht de buitentemperatuur. Met onze kwalitatieve oplossingen geniet u van een aangename duurzame omgeving, waar u zich ook bevindt.

warmtepompen

duurzame verwarming en verkoeling voor uw comfort

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarmings- en verkoelingsbehoeften? Onze warmtepompen bieden u het beste van beide werelden. Met onze expertise op het gebied van installatie en aansluiting zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een optimaal binnenklimaat, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

services & onderhoud

houd uw installaties in topconditie, altijd en overal

Het regelmatig onderhouden van uw installaties is cruciaal om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren en hun levensduur verlengen. Bij De Installatie Gasten begrijpen we het belang van betrouwbare en tijdige service. We bieden uitgebreide service- en onderhoudscontracten aan, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

volg ons op social media

een kijkje achter de schermen?

dien uw aanvraag in

Wanneer u kiest voor De Installatie Gasten, kiest u voor vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid en snelheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verkoelings- en verwarmingsbehoeften kunnen vervullen.